Yoga & counseling

Y-Challenge
Yvonne Groenendijk van Y-Challenge is wekelijks in onze praktijk te vinden. Zij heeft een psychologische achtergrond en brede ervaring. Haar kernactiviteiten richten zich op het bevorderen van balans en effectiviteit zodat u veerkrachtiger en zelfverzekerder in het leven kan staan en het beste uit uzelf kunt halen. Ze biedt coaching, counseling en training aan vanuit een positieve, praktische en oplossingsgerichte insteek. De aanpak gaat uit van kansen en mogelijkheden. Zij is aangesloten bij een beroepsvereniging, de ABvC, en is ingeschreven als Register Therapeut BCZ. Bij individuele consulten wordt een deel van de kosten in de meeste gevallen vergoed via de zorgverzekeraar, vanuit het aanvullend pakket (afhankelijk van individuele polis).

Y-Challenge-fotoPsychologisch spreekuur
Bij levensvragen of zorgen, als u veel piekert, vermoeid of gespannen bent, dan kunt u bij haar terecht om eens samen te onderzoeken hoe de dingen voor u makkelijker kunnen worden. Bepaalde vragen kunnen letterlijk aan u knagen. Dat levert stress op en is vermoeiend. Ook kan het fysieke klachten geven. Het kan verlichten om er eens over te praten met iemand die naar u luistert en met u meedenkt. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking (zie contactgegevens hieronder).
Cursussen voor vitaliteit, zingeving en assertiviteit
Het vitaliteitscollege brengt in cursusvorm die ingrediënten binnen bereik om krachtig en energiek in het leven te staan. Het programma is verdeeld in drie blokken, waarin je achtereenvolgens toe werkt naar meer vitaliteit, veerkracht, voldoening, zelfvertrouwen en het versterken van je persoonlijke effectiviteit. Je kunt je per blok inschrijven en het is niet verplicht alle drie de blokken te volgen. Meer informatie? Zie contactgegevens hieronder.

Yoga
Naast het voorgaande is Yvonne geregistreerd Dru-Yoga docente. Deze vorm van yoga gaat uit van zachte, vloeiende bewegingen en is een bewezen goede manier om stress te verlichten en meer balans te vinden in de dagelijkse hectiek. Lees verder.

Yoga-Plus
Een bijzonder programma hebben we speciaal ontwikkeld voor nek-, schouder- en/of rugklachten. In de Yoga-Plus groep worden de specifieke pluspunten van vloeiende bewegingsyoga gecombineerd met de expertise van onze manueel therapeut. Lees verder.

Informatie en contact
Neem de folder mee in de praktijk. Raadpleeg verder de website voor data, tijden, tarieven: Hierin vindt u meer informatie.  Informatie is ook verkrijgbaar aan de balie van onze praktijk (Vroonweg 10 te Dirksland).

Hier ligt tevens een intekenlijst. Voor verdere vragen en/of aanmelding vindt u hieronder de contactgegevens van

Yvonne Groenendijk
M: 06-52286366
E: info@y-challenge.nl

I: www.y-challenge.nl